نخستین تور «تعالی هام‌شو» ویژه تأسیسات گردشگری ایلام برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام گفت: به مناسبت هفته گردشگری، نخستین تور «تعالی هام‌شو» ویژه تأسیسات گردشگری استان روز چهارشنبه نهم مهرماه برگزار خواهد شد.

به گزارش میراث‌آریا، فرزاد شریفی گفت: این تور با هدف معرفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های گردشگری استان و ایجاد فرصت‌های تعامل و آموزش برای فعالان و علاقه‌مندان به حوزه گردشگری طراحی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: بر اساس اعلام برگزارکنندگان، تور «تعالی هام‌شو» فرصتی مناسب برای بازدید از تأسیسات گردشگری، آشنایی با شیوه‌های نوین مدیریت و ارائه خدمات گردشگری و تبادل تجربیات میان فعالان این حوزه خواهد بود.

فرزاد شریفی با اشاره به اهمیت چنین برنامه‌هایی در ارتقای سطح خدمات گردشگری گفت: برگزاری تورهای تخصصی علاوه بر آشنایی فعالان با ظرفیت‌های موجود، می‌تواند انگیزه و خلاقیت آن‌ها را در توسعه صنعت گردشگری استان افزایش دهد و زمینه‌ساز ارتقای کیفیت خدمات و جلب رضایت بیشتر گردشگران باشد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404070900897
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha